Recept från Garant. Glass uppskattas alltid som dessert, speciellt om man toppar den! Hur gott låter inte vaniljglass med citronolivolja, mandelbiscotti och flingsalt eller chokladglass med hallonsås och mynta? Oslagbara kombinationer enligt oss!
10 min
Vaniljglass med citronolivolja, mandelbiscotti & flingsalt
Chokladglass med hallonsås & mynta
Vaniljglass: Lägg upp glassen i skålar. Ringla över citronolivolja och strö över lite flingsalt. Servera med mandelbiscotti.
Chokladglass: Lägg hallon i en kastrull tillsammans med citronjuice och socker.
Rör ihop vatten och majsstärkelse och tillsätt i kastrullen och rör om.
Värm upp och låt puttra på svag värme i ca 3-4 minuter, rör om under tiden.
Ta bort hallonsåsen från värmen och låt svalna.
Lägg upp glassen i skålar och ringla över hallonsåsen. Toppa med lite mynta och flingsalt och servera.
2 portioner