Spaghetti med squash pesto och parmesanost

Recept från Barilla. Spaghetti - Klassisk italienskt

15 min

Spaghetti med squash pesto och parmesanost

Ingredienser

  • 400 g
    Barilla Spaghetti
  • 1 burk
    Barilla Pesto alla Genovese
  • 2 msk
    olivolja (extra virgin)
  • 1 st
    squash, skivad i halvmånar
  • 1 tsk
    oregano, torkad
  • 1.2 dl
    parmesanost, riven

Gör så här

1. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten och tillaga pastan enligt instruktionerna på förpackningen.

2. Stek under tiden squash i olivolja i en stor stekpanna i 3–4 minuter, eller tills den tagit färg och ärgenomstekt. Sätt åt sidan i en stor blandskål.

3. Häll av pastan och blanda med squash och peston.

4. Toppa med parmesanost och servera direkt.

8 portioner