En snabb, enkel och god hamburgare - med emmentaleost och babyspenat för en annorlunda tvist.
15 min
10 ingredienser
Köpklart recept för totalt
192,94 kr
1 paket
brioche hamburgerbröd
1 påse
babyspenat
1 st
skivad rödlök
1 pk
emmentaleost i skivor
1 pk
hamburgare
TILLBEHÖR
4 msk
amerikansk dressing
4 msk
ketchup
4 msk
senap
12 skivor
smörgåsgurka
4 msk
rostad lök
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
1 paket
brioche hamburgerbröd
1 påse
babyspenat
1 st
skivad rödlök
1 pk
emmentaleost i skivor
1 pk
hamburgare
TILLBEHÖR
4 msk
amerikansk dressing
4 msk
ketchup
4 msk
senap
12 skivor
smörgåsgurka
4 msk
rostad lök
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
1. Stek hamburgarna i smör på hög värme i någon minut.
2. Bred lätt senap på det undre brödet och lägg sedan den steka burgaren ovanpå.
3. Toppa hamburgaren med emmentaleost, skivad röd lök och babyspenat.
4. Lägg ut en klick dressing och någon skiva smörgåsgurka.
5. bred lätt ketchup på undersidan av det övre brödet. Lägg på lite rostat lök och tryck ihop burgaren.
Köpklart recept för totalt
192,94 kr
Köpklart recept för
192,94 kr