Snabb hamburgare med emmentalerost och spenat

En snabb, enkel och god hamburgare - med emmentaleost och babyspenat för en annorlunda tvist.

15 min

Snabb hamburgare med emmentalerost och spenat

Ingredienser

  • 1 paket
    brioche hamburgerbröd
  • 1 påse
    babyspenat
  • 1 st
    skivad rödlök
  • 1 pk
    emmentaleost i skivor
  • 1 pk
    hamburgare

TILLBEHÖR

  • 4 msk
    amerikansk dressing
  • 4 msk
    ketchup
  • 4 msk
    senap
  • 12 skivor
    smörgåsgurka
  • 4 msk
    rostad lök

Gör så här

1. Stek hamburgarna i smör på hög värme i någon minut.

2. Bred lätt senap på det undre brödet och lägg sedan den steka burgaren ovanpå.

3. Toppa hamburgaren med emmentaleost, skivad röd lök och babyspenat.

4. Lägg ut en klick dressing och någon skiva smörgåsgurka.

5. bred lätt ketchup på undersidan av det övre brödet. Lägg på lite rostat lök och tryck ihop burgaren.

4 portioner