Persikor och hallon med grädde och maräng

Sväng ihop en snabb efterrätt på fem minuter! Om du inte envisas med att vispa grädden för hand, förstås, då tar det säkert tio. Inlagda persikor har aldrig smakat bättre. Inte maräng heller! Recept från Mathias Dahlgren i samarbete med Hemköp.

Persikor och hallon med grädde och maräng

TOTALPRIS

113,80 kr

10 min

5 Ingredienser

Ingredienser (4 port)

  • 3 dl
    vispgrädde
  • 8 st
    persikohalvor i sockerlag
  • 2 dl
    frysta hallon
  • 10 st
    maränger
  • 1 knippe
    färsk mynta

Gör så här

1. Vispa grädden luftig med elvisp. Häll av persikorna. Varva grädden med frukt, krossade frysta hallon och maränger på ett uppläggningsfat. Toppa med mynta.

Vi föreslår dessa varor

Vispgrädde Lång Hållbarhet 36% 5dl Garant

Vispgrädde Lång Hållbarhet 36%

GARANT, 5dl

29,95 kr/st

29,95 kr

1 st

Persikor i Halvor i Sockerlag 825/465g Eldorado

Persikor i Halvor i Sockerlag

ELDORADO, 825/465g

34,95 kr

1 st

Hallon Frysta 225g Garant

Hallon Frysta

GARANT, 225g

2 för 45 kr

24,95 kr

1 st

Marängtoppar 120g Garant

Marängtoppar

GARANT, 120g

23,95 kr

1 st

Mynta i Kruka Ekologisk ca180g

Mynta i Kruka Ekologisk

ca180g, Sverige

29,95 kr

Denna vara är tillfälligt slut. 

Totalpris

113,80 kr