Pasta Genovese med halloumi & tomat

En matig och smaklig vegetarisk pastarätt för middagen mitt i veckan! Ibland så kommer du långt i köket med få ingredienser och när det råkar vara just halloumi, tomat och pesto behöver du inte mycket mer. Snabbt, enkelt och supergott! 

20 min

Pasta Genovese med halloumi & tomat

Ingredienser

  • 4 port
    spaghetti
  • 1 st
    halloumi, strimlad
  • 1 msk
    matolja
  • 1 ask
    körsbärstomater, i blandade färger. Delade
  • 1 burk
    pesto genovese
  • 1 kruka
    färsk basilika, hackad
  • 2 krm
    salt
  • 1 krm
    peppar

Gör så här

1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.

2. Stek halloumi i matolja.

3. Vänd runt pastan i peston tillsammans med tomater och stekt halloumi, servera med färsk basilika.

4 portioner