Recept på kokostoppar som görs på endast 4 ingredienser. Om du är på jakt efter ett klassiskt och lättbakat bakverk som även den som inte tål gluten kan äta, ska du kolla in vårt grundrecept på kokostoppar.
Här är ett grundrecept på kokostoppar, som är så gott som det är, men om du vill variera topparna så har vi också lite tips. Du kan till exempel vända ner rivet skal från citron, lime eller apelsin, doppa botten eller toppen i smält mörk choklad, eller ha i lite vaniljextrakt eller malen kanel för lite annan smak. Om du vill ha någonting lite extra i varje tugga, blanda ner hackad torkad frukt eller hackade nötter för en härlig crunch.
40 min
4 ingredienser
Köpklart recept för totalt
135,80 kr
50 g
smör
2 st
ägg
2 dl
socker
200 g
riven kokos
Allergiinformation
mjölkprotein, laktos och ägg
50 g
smör
2 st
ägg
2 dl
socker
200 g
riven kokos
Allergiinformation
mjölkprotein, laktos och ägg
Tips: Kokostoppar blir snyggast när de spritsas ut på bakplåtspappret, men du kan använda en sked, eller händerna också. Skippa inte steget att låta kokosen svälla, det gör kokostopparna extra saftiga och hjälper dem hålla formen.
Köpklart recept för totalt
135,80 kr
Köpklart recept för
135,80 kr