Recept från Garant. Kryddiga kebabstavar som steks på några minuter och serveras i bröd med grönsaker, kebabsås och picklad rödlök. Den picklade löken gör du enkelt genom att blanda med vår snabbinläggning, låt dra och sedan servera!
25 min
14 ingredienser
Köpklart recept för totalt
248,87 kr
360 g
kebabstavar
2 st
orientbröd råg
1 st
gurka
250 g
cocktailtomat
100 g
sallad, valfri mängd
1 msk
neutral olja till stekning
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
Snabbpicklad lök
1 st
rödlök
1 dl
snabbinläggning
Tillbehör
1 st
citron
2 msk
bladpersilja
2 msk
röd kebabsås
2 msk
vit kebabsås
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
360 g
kebabstavar
2 st
orientbröd råg
1 st
gurka
250 g
cocktailtomat
100 g
sallad, valfri mängd
1 msk
neutral olja till stekning
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
Snabbpicklad lök
1 st
rödlök
1 dl
snabbinläggning
Tillbehör
1 st
citron
2 msk
bladpersilja
2 msk
röd kebabsås
2 msk
vit kebabsås
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
Gör picklad rödlök genom strimla rödlök och häll snabbinläggning över så att det täcker löken. Låt stå minst en timme, men ju längre desto bättre.
Värm olja i en stekpanna. Stek kebabstavarna i några minuter, vänd emellanåt tills de får en gyllenbrun färg.
Värm brödet och fyll med sallad, gurka, tomat, kebabstavar, röd och vit kebabsås och picklad rödlök. Toppa med citronjuice och bladpersilja.
Köpklart recept för totalt
248,87 kr
Köpklart recept för
248,87 kr