Kebabwrap

Recept från Garant. Kryddiga kebabstavar som steks på några minuter och serveras i bröd med grönsaker, kebabsås och picklad rödlök. Den picklade löken gör du enkelt genom att blanda med vår snabbinläggning, låt dra och sedan servera!

25 min

Kebabwrap

Ingredienser

  • 360 g
    kebabstavar
  • 2 st
    orientbröd råg
  • 1 st
    gurka
  • 250 g
    cocktailtomat
  • 100 g
    sallad, valfri mängd
  • 1 msk
    neutral olja till stekning
  • 1 nypa
    salt
  • 1 nypa
    peppar

Snabbpicklad lök

  • 1 st
    rödlök
  • 1 dl
    snabbinläggning

Tillbehör

  • 1 st
    citron
  • 2 msk
    bladpersilja
  • 2 msk
    röd kebabsås
  • 2 msk
    vit kebabsås

Gör så här

  1. Gör picklad rödlök genom strimla rödlök och häll snabbinläggning över så att det täcker löken. Låt stå minst en timme, men ju längre desto bättre. 

  2. Värm olja i en stekpanna. Stek kebabstavarna i några minuter, vänd emellanåt tills de får en gyllenbrun färg. 

  3. Värm brödet och fyll med sallad, gurka, tomat, kebabstavar, röd och vit kebabsås och picklad rödlök. Toppa med citronjuice och bladpersilja. 

2 portioner