Kebabwrap

Recept från Garant. Kryddiga kebabstavar som steks på några minuter och serveras i bröd med grönsaker, kebabsås och picklad rödlök. Den picklade löken gör du enkelt genom att blanda med vår snabbinläggning, låt dra och sedan servera!

25 min

14 ingredienser


Köpklart recept för totalt

248,87 kr

Kebabwrap
  • 360 g

    kebabstavar

  • 2 st

    orientbröd råg

  • 1 st

    gurka

  • 250 g

    cocktailtomat

  • 100 g

    sallad, valfri mängd

  • 1 msk

    neutral olja till stekning

  • 1 nypa

    salt

  • 1 nypa

    peppar

Snabbpicklad lök

  • 1 st

    rödlök

  • 1 dl

    snabbinläggning

Tillbehör

  • 1 st

    citron

  • 2 msk

    bladpersilja

  • 2 msk

    röd kebabsås

  • 2 msk

    vit kebabsås

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein och laktos

Ingredienser

  • 360 g

    kebabstavar

  • 2 st

    orientbröd råg

  • 1 st

    gurka

  • 250 g

    cocktailtomat

  • 100 g

    sallad, valfri mängd

  • 1 msk

    neutral olja till stekning

  • 1 nypa

    salt

  • 1 nypa

    peppar

Snabbpicklad lök

  • 1 st

    rödlök

  • 1 dl

    snabbinläggning

Tillbehör

  • 1 st

    citron

  • 2 msk

    bladpersilja

  • 2 msk

    röd kebabsås

  • 2 msk

    vit kebabsås

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein och laktos

Gör så här

  1. Gör picklad rödlök genom strimla rödlök och häll snabbinläggning över så att det täcker löken. Låt stå minst en timme, men ju längre desto bättre. 

  2. Värm olja i en stekpanna. Stek kebabstavarna i några minuter, vänd emellanåt tills de får en gyllenbrun färg. 

  3. Värm brödet och fyll med sallad, gurka, tomat, kebabstavar, röd och vit kebabsås och picklad rödlök. Toppa med citronjuice och bladpersilja. 



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

248,87 kr

Köpklart recept för

248,87 kr