Maxade kebabbaguetter från Hemlagat nr.1 2025. Recept av Yoda Kjellvander Pettersson. Vill du göra egen hemmagjord kebab? Se receptet här.
30 min
14 ingredienser
Köpklart recept för totalt
361,77 kr
2 fp
kebab
Sumaklök
2 st
rödlök
2 tsk
sumak
1 st
citron (1 msk citronjuice till löken + 1 msk till gurksalladen)
1 tsk
salt
1 knippe
bladpersilja
Tomat- och gurksallad
1 st
gurka
3 st
tomat
1 msk
olivolja
1 knippe
mynta
Tillbehör
1 st
granatäpple
2 st
lök
2 msk
rapsolja
1 flaska
kebabsås
2 fp
kebab
Sumaklök
2 st
rödlök
2 tsk
sumak
1 st
citron (1 msk citronjuice till löken + 1 msk till gurksalladen)
1 tsk
salt
1 knippe
bladpersilja
Tomat- och gurksallad
1 st
gurka
3 st
tomat
1 msk
olivolja
1 knippe
mynta
Tillbehör
1 st
granatäpple
2 st
lök
2 msk
rapsolja
1 flaska
kebabsås
Sumaklök
1. Skär löken, hacka persiljan och blanda allt.
Tomat- och gurksallad
2.Skär tomat och gurka i små kuber, avlägsna gärna kärnsträngarna. Hacka myntan och blanda allt. Smaka av med salt.
Montera
3. Tillaga kebaben enligt instruktionerna på förpackningen, eller laga egen.
4. Dela granatäpplet på mitten och knacka ur kärnorna med en stor sked.
5. Skala och skiva löken och stek den i rapsolja länge på låg värme
6. Fyll baguetterna med kebab och tillbehör och toppa med kebabsås.
Köpklart recept för totalt
361,77 kr
Köpklart recept för
361,77 kr