Maxade kebabbaguetter framtagna av skådespelaren och kocken Edvin Bredefeldt. Vill du göra egen hemmagjord kebab? Se Edvins recept här.
30 min
14 Ingredienser
Sumaklök
Tomat- och gurksallad
Tillbehör
Sumaklök
1. Skär löken, hacka persiljan och blanda allt.
Tomat- och gurksallad
2.Skär tomat och gurka i små kuber, avlägsna gärna kärnsträngarna. Hacka myntan och blanda allt. Smaka av med salt.
Montera
3. Tillaga kebaben enligt instruktionerna på förpackningen, eller laga egen.
4. Dela granatäpplet på mitten och knacka ur kärnorna med en stor sked.
5. Skala och skiva löken och stek den i rapsolja länge på låg värme
6. Fyll baguetterna med kebab och tillbehör och toppa med kebabsås.
Klassisk Kebab Sverige
SCHYSST KÄK, 275g
2 för 89 kr
49,95 kr
2 st
Lök Röd Klass 1
ca: 160g, Sverige
19,95 kr/kg
2 st
Sumak Påse
ELDORADO, 35g
2 för 30 kr
19,95 kr
1 st
Citron Eko Klass 1
GARANT EKO, ca120g, Spanien
2 för 16 kr
8,95 kr
2 st
Persilja Krus Kruka Ekologisk
GARANT, ca150g, Sverige
19,95 kr
1 st
Gurka Import Klass 1
270g, Spanien
2 för 29 kr
15,95 kr
2 st
Tomat Klass 1
ca: 120g, Nederländerna
42,95 kr/kg
2 st
Mynta Klass 1
GARANT, 25g, Spanien
14,95 kr
4 st
Granatäpple
289g, Turkiet
36,95 kr
2 st
Lök Gul Klass 1
ca: 175g, Sverige
12,95 kr/kg
2 st
Kebabsås Vitlök
SCHYSST KÄK, 250ml
2 för 49 kr
27,95 kr
1 st
Fint Salt med Jod
JOZO, 600g
16,95 kr
Olivolja Classico Extra Virgin
GARANT, 750ml
105,00 kr
Rapsolja Kallpressad
GARANT EKO, 500ml
46,95 kr