Uppdaterad familjefavorit! Ingen tackar nej till tacos, och de här med picklad ananas är inget undantag. Men kanske lite vuxnare än vanliga? Och lite godare?
25 min
1. Skär bort skalet från ananasen och skär den sedan i lövtunna skivor med hjälp av en vass kniv eller mandolin. Lägg skivorna i en skål tillsammans med lime, chili, salt och peppar och blanda runt. Låt stå medan du förbereder resten.
2. Häll av och skölj de svarta bönorna under rinnande vatten. Blanda dem med olivolja, chiliflakes och rivet skal och saften av en lime.
3. Riv kycklingköttet i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna med rapsolja och stek kycklingköttet med apelsinjuice, honung, kryddpeppar, paprika, salt och peppar under några minuter, tills det blivit en simmig konsistens.
4. Värm tortillabröden och servera med kycklingen, bönsalsan och den syrliga ananasen. Toppa med extra chili och färsk koriander!
4 portioner