Halloumiburgare med avokado och coleslaw

Laga en fantasisk vego-burgare med halloumi, färsk avokado och picklad lök och sötpotatis fries. Den här burgaren går både snabbt att laga och smakar supergott!

20 min

Halloumiburgare med avokado och coleslaw

Ingredienser

  • 1 pk
    Halloumiburgare 4 x 50 g
  • 1 msk
    matolja
  • 2 st
    skivade avokado
  • 1 pk
    briochebröd Garant
  • 1 fp
    sötpotatisfries

PICKLAD LÖK

  • 2 st
    skivade rödlök
  • 2 dl
    vatten
  • 2 dl
    socker
  • 1 dl
    ättika

COLESLAW

  • 200 g
    strimlad spetskål
  • 2 msk
    äppelcidervinäger
  • 1 dl
    majonnäs
  • 0.5 dl
    matlagningsyoghurt
  • 1 nypa
    salt
  • 1 nypa
    svartpeppar

Gör så här

1. Koka upp lagen till rödlöken och häll över löken, låt svalna.(blir allra bäst om den står i kylskåp någon dag.)

2. Blanda samman allt till coleslaw och smaka av med salt och peppar.

3. Stek halloumi gyllene i lite olja.

4. Varva i briochebröd med avokado, coleslaw och lök.

4 portioner