Recept från Garant. En macka med allt vi tycker är gott, en maxad lunchmacka helt enkelt! Fyll en surdegsbaguette med lager av ricotta, honung, pesto, kronärtskockskräm, parmesan, tryffelsalami, olivolja, basilika och ruccola, hugg in direkt eller ta med mackan på språng!
30 min
1. Sätt ugnen på 200 °C.
2. Baka baguetten i 10 minuter.
3. Låt baguetten svalna lite för att sedan dela baguetten på längden. Bred på ricotta på bägge skivor, drizzla över olivolja och ringla över honung. Baka i ytterligare ca 2-5 minuter eller tills ricottan blivit lätt gyllene.
4. Nu tar du ena skivan och toppar med: pesto, kronärtskockskräm, parmesan, tryffelsalami och basilika. Den andra skivan (locket) toppar du med ruccola. Ringla över ytterligare olivolja och honung på bägge skivor och avsluta med flingsalt och svartpeppar.
5. Lägg på locket över den andra skivan och skär upp i så många bitar som du har lust att dela med dig av!
2 portioner