Smartaste efterrätten när du ska bjuda på middag? Cheesecake! Du gör den i förväg, fryser in den och tar sedan fram efterrätten innan servering. Den kräver några skålar, men svårt är det då inte.
Här kommer ett grundrecept på frozen cheesecake som du sedan kan toppa med vad du vill. Till exempel mer smulade digestivekex, färska bär eller lite fräsch mynta. Du kan till och med anpassa din frozen cheesecake efter säsong eller högtid, till exempel med smulade pepparkakor till jul, små påskägg till påsk eller strössel och annat festligt till nyårsdesserten!
30 min
7 ingredienser
Köpklart recept för totalt
179,70 kr
15 st
digestivekex
75 g
smält smör
3 st
ägg
1.5 dl
socker
1 krm
vaniljpulver
400 g
färskost
2 dl
vispgrädde
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
15 st
digestivekex
75 g
smält smör
3 st
ägg
1.5 dl
socker
1 krm
vaniljpulver
400 g
färskost
2 dl
vispgrädde
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
Du kan laga frozen cheesecake flera dagar innan du planerar att servera den. Ta bara ut din frozen cheesecake ca 15 minuter innan servering så den hinner tina lite, eller längre beroende på önskad konsistens.
Köpklart recept för totalt
179,70 kr
Köpklart recept för
179,70 kr