Franska smaker! Vin och grädde! Vardagsmiddagen blir så mycket godare när den signeras stjärnkocken och matälskaren Tommy Myllymäki. Ät och njut.
20 min
10 ingredienser
Köpklart recept för totalt
208,93 kr
10 st
vitlöksklyftor (skalade och finhackade)
1 st
röd chili (skivad)
1 dl
olivolja
400 g
blandad fisk
2 dl
torrt vitt vin
1 msk
fiskfond
3 dl
passerade tomater av bra kvalitet eller tomatsås
2 dl
vispgrädde
1 dl
finskuren persilja
1 nypa
salt
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
10 st
vitlöksklyftor (skalade och finhackade)
1 st
röd chili (skivad)
1 dl
olivolja
400 g
blandad fisk
2 dl
torrt vitt vin
1 msk
fiskfond
3 dl
passerade tomater av bra kvalitet eller tomatsås
2 dl
vispgrädde
1 dl
finskuren persilja
1 nypa
salt
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
1. Stek vitlök och chili i 1 dl olivolja i en kastrull på medelvärme tills det börjar dofta och vitlöken börjar bli lätt gul.
2. Tillsätt fisken och krydda med salt. Fräs 30 sekunder och häll i vinet. Koka vinet med fisken 2-3 min.
3. Tillsätt fond, passerade tomater och grädde och koka upp igen.
4. Smaka av soppan med salt och avsluta med att röra ner persilja.
Köpklart recept för totalt
208,93 kr
Köpklart recept för
208,93 kr