20 min
Portioner: 4
6 hackade soltorkade tomater i olja
1 förp Oatly Påmackan, 150 g
salt och peppar
1 förp Bullar Vegan frysta, Hälsans Kök, 300 g
1 msk matolja
BLOMKÅLSRIS:
1 blomkålshuvud
1 burk majs, ca 340 g
1 hackad gul lök
1 pressad vitlöksklyfta
½ hackad röd chili
2 msk matolja
salt
1 kruka persilja
1. Blanda tomaterna med ”färskosten”, smaka av med salt och peppar.
2. Stek vegobullar i matolja på medelvärme.
3. Riv blomkålen på grova sidan av rivjärnet.
4. Stek majs, lök, vitlök och chili i olja på medelhög värme. Tillsätt blomkål och persilja och stek ytterligare någon minut. Smaka av med salt.
5. Servera vegobullarna med stekt blomkålsris och tomatdipp.