Varm pumpasallad med kassler, getost och plommon

2 min

Portioner: 4

Ingredienser

700 g marinerad kassler, skivad

SALLAD:
1 påse salladsmix, sköljd
2 plommon, urkärnade och skivade
1 ask körsbärstomater
1 färsklök, skivad
150 g getost, plockad i bitar
2 msk olivolja
1 msk vittvinsvinäger
salt och svartpeppar
½ dl rostade pumpakärnor
400 g butternutpumpa, skalad och skivad
1 msk olivolja
salt och svartpeppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200°C.

2. Vänd pumpan i olja, salt och peppar, rosta gyllenbrun i ca 20 min.

3. Blanda ihop salladen, smaka av med salt och peppar.

4. Skiva kasslern och grilla den 1 min på var sida. Skär i breda bitar.

5. Blanda samman med övriga ingredienser och servera i djup tallrik.och spenatsallad.