Hemmagjord majonnäs imponerar på de flesta. Lite knepigt kanske men värd all ansträngning. Som tillbehör på en smashed burger är succén given. Fram med vispen!
25 min
Majonnäs
1. Börja med majonnäsen. Vispa äggulan konstant och häll sakna ner rapsolja. Blanda sedan ner dijonsenap, en nypa flingsalt och peppar.
2. Stek briochebrödet i hälften av smöret.
3. Dela upp köttfärsen i 8 puckar. Bryn smöret på hög värme. Pressa köttpuckarna i stekpannan och vänd efter cirka 2 min. Salta med en nypa flingsalt och peppra, och lägg på ost.
4. Ta ut hamburgarna och lägg ner skivad lök. Stek på medelhög värme i några minuter.
5. Skär upp tomaten i 8 tunna skivor.
6. Bygg upp burgaren med bröd, majonnäs, två köttpuckar, tomat, karamelliserad lök och machésallad. Servera och njut!
4 portioner