Laga tacos med pulled pork nästa gång du dukar upp till taco fiesta! Det här receptet låter bog eller fläskkarré få dra sig i timmar i ugnen, med en underbar rub på kryddor och rödvinsvinäger.
255 min
GUACAMOLE
1. Blanda samman kryddrubben och gnid in köttet 2-3 timmar innan tillagning.
2. Sätt ugnen på 125°.
3. Lägg köttet i ugnsfast form, pensla med lite vinägervatten och baka ca 4 timmar. Vänd köttet lite då och då, pensla varje gång med lite vinägervatten.
4. Kärna ur avokadon och mosa grovt, blanda med chili, koriander och smaka av med limesaft, salt och peppar.
5. Dra sönder köttet med en gaffel och servera i mjuka tacos med guacamolen och isbergsallad.
TIPS: Lägg tillbaka avokadokärnorna i guacamolen så bibehåller den sin fina ljusgröna färg.
4 portioner