Hemköp

Panangcurry med grönsaker

Laga en Indisk middag på mindre än 20 minuter! Den här rätten slänger du ihop på nolltid och resultatet blir supergott. Bryn bara lök, aubergine, paprika och kikärtor och låt panang curry-kryddan göra resten!

20 min

Panangcurry med grönsaker

Ingredienser

  • 2 st
    klyftade gula lökar
  • 1 st
    tärnad aubergine
  • 2 msk
    matolja
  • 1 st
    strimlad röd paprika
  • 1 fp
    kikärtor
  • 1 påse
    panang curry
  • 1 nypa
    salt
  • 1 nypa
    svartpeppar
  • 4 port
    kokt jasminris
  • 1 kruka
    koriander

TILLBEHÖR

  • 1 fp
    naanbröd
  • 1 burk
    mangochutney

Gör så här

1. Bryn lök och aubergine ca 5 min i olja, tillsätt paprika och kikärtor.

2. Häll på Panang curry och ev lite vatten. Låt koka ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Toppa med koriander.

3. Servera med kokt jasminris, naanbröd och mangochutney.

4 portioner