Enkelt, matigt, otroligt gott och perfekt att äta direkt från grillen – matälskaren och grillfantasten Sandra Mastio vet hur man får till en riktig sommarfavorit!
20 min
KYCKLING
TORTILLAS
1. Börja med att gnugga in kycklingen med paprika, salt och peppar. Stek den gyllene i smör och rapsolja på medelhög temperatur. Skär upp i tunna skivor.
2. Lägg 2 skivor ost på ena halvan av tortillabrödet.
3. Lägg ½ dl kimchi, kyckling och en näve ruccola över osten.
4. Lägg ytterligare 2 skivor ost över kimchin. Vik sedan tortillan så den blir en halvmåne.
5. Ringla olivolja och smörj ut den med handen på den sida brödet du börjar grilla och lägg det på grillen. Gör samma sak med olivolja på andra sidan av brödet och vänd när tortillan fått fin färg.
6. När osten smält och brödet är gyllene tar du av den, skär i två delar, strö en liten aning salt på och ät direkt.
4 portioner