Fruktsallad med mascarpone

Den här fruktsalladen är superenkel att göra och smakar magiskt gott. Blanda valfri frukt och bär och lägg härlig mascarpone över. Toppa med honung och pistagenötter.

20 min

Fruktsallad med mascarpone

Ingredienser

  • 100 g
    apelsin
  • 100 g
    päron
  • 100 g
    blåbär
  • 100 g
    jordgubbar
  • 0.5 st
    lime (rivet skal och saft från)
  • 200 g
    mascarpone
  • 1 tsk
    kardemummakärnor
  • 0.5 msk
    florsocker
  • 1.5 msk
    honung
  • 1 msk
    hackade pistagenötter

Gör så här

1. Skär upp frukten och lägg i en skål, blanda med limesaft och finrivet skal.

2. Blanda samman mascarpone med kardemumma och florsocker.

3. Servera fruktsalladen på tallrik med klickar av mascarpone, ringla honung över och strö på pistagenötterna.

4 portioner