Falafelwrap

Snabbmat hemma får man unna sig ibland. Picklad rödkål lyfter denna rätt till nya höjder. Och resten sköter sig nästan själv. Så enkelt kan god mat också vara!

25 min

Falafelwrap

Ingredienser

  • 24 st
    fryst falafel
  • 4 st
    orientaliskt vetebröd
  • 1 burk
    tzatziki
  • 100 g
    fetaost
  • 1 näve
    babyspenat

Picklad rödkål

  • 4 dl
    rödkål
  • 3 dl
    vatten
  • 2 dl
    strösocker
  • 1 dl
    ättika

Gör så här

1. Strimla rödkålen.

2. Rör ihop ättika, socker och vatten i en bunke och lägg ner kålen. Blanda ordentligt och ställ in i kylen.

3. Tillaga falafeln i airfryer eller ugnen på 200 grader i 15 minuter.

4. Bygg upp wrapen med bröd, tzatziki, picklad rödkål, falafel, babyspenat och fetaost. Klart!

4 portioner