Den här entrecôten talar för sig själv! Marinerad med rödvin, olivolja, vitlök, rosmarin och timjan. Underbart gott!
60 min
MARINAD
TILLBEHÖR
1. Putsa köttet. Lägg det i dubbla plastpåsar. Blanda samman ingredienserna till marinaden och häll i. Låt marinera i minst 4 timmar eller över natten.
2. Skiva avokado på mitten, ta bort kärnorna och lägg på grillen med skal på. Ta bort när de har fått en grillyta.
3. Ta upp och stick i en termometer. Lägg entrecôten grillen, medelvarmt, och täck med lock. Grilla i cirka 45 minuter tills innertemperaturen är 55°. Vänd köttet så att alla sidor får fin färg.
4. Ta ut entrecôten och åt vila i 15 minuter. Skär i skivor och servera tillsammans med den grillade avokadon.
Tips! Går bra att ugnsbaka i 150° ca 1 timme också. Bryn köttet i panna innan då!
4 portioner