Även monster måste äta middag, särskilt om det vankas ett rejält pass bus-eller-godis efteråt. Perfekt då med en middag som går fort, blir god och ser läskig ut.
30 min
CURRY SLAW
1. Dela varje gurka i 4 skivor på längden. Skär ”tänder” på kanterna av gurkskivorna.
2. Rosta bröden, fritera/stek hamburgare och bygg sen din monsterburgare.
3. Börja med ett rostat bottenbröd, sen gurktänder, skivad körbärstomat, mangochutneyblod, kycklingburgare, cheddarost, curryslaw, majonnäsögon med svartpepparkorn i och lägg sen på brödlock och tryck i 2 feferonihorn i det.
4. CURRY SLAW: Blanda majonnäs, currypulver, limejuice och honung i skål, smaka av med salt och svartpeppar.
5. Vänd sen i vitkål, morot, russin, koriander och jordnötter, smaka av med salt och peppar.
4 portioner