Snabba, enkla och supergoda tapas med tre olika former av topping. Perfekt för buffén eller plockmiddagen.
30 min
PROSCIUTTO MED FÄRSKOST, SOLTORKAD TOMAT OCH PERSILJA
STEKTA RÄKOR MED VITLÖK OCH PERSILJA
STEKT GRÖN SPARRIS MED RIVEN PARMESAN
Stek brödskivorna gyllenbruna i olivolja. Servera sedan med följande tre toppings:
PROSCIUTTO MED FÄRSKOST, SOLTORKAD TOMAT OCH PERSILJA:
Strimla tomat och persilja, blanda med färskosten och smaka av med salt och peppar.
STEKTA RÄKOR MED VITLÖK OCH PERSILJA:
Skala räkorna. Skiva vitlöksklyftan tunt. Värm en stekpanna och bryn löken i 10–15 sekunder. Häll i räkorna och stek hastigt 15–20 sekunder. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med strimlad persilja.
STEKT GRÖN SPARRIS MED RIVEN PARMESAN:
Dela sparrisen i tre bitar. Stek i het panna med olivolja. Krydda med salt och peppar.
4 portioner